10. toukokuuta 2018

Hiirenkorvia

Alkuviikosta Naantalin ja Turun puut viimeistään räjähtivät kunnolla hiirenkorville. Ihana ja joka vuosi yllättävän kaunis näky, niin kuin ei olisi ikinä ennen nähnytkään tätä muutosta maisemassa.

Lumien sulattua oon kovasti alkanut suunnitella ja odottaa kesää. Mä ihmettelen välillä, että enkö osaa elää hetkessä kun aina tuntuu, että miettii niin paljon jotain tulevaa. Sitten kun se kesä sieltä tulee, siirrän varmaan katseen jo syksyyn. Teen töitä suunnittelijana ja se on just sopiva homma mulle, kun vapaa-aikakin on yhtä suunnittelua. Suunnitelmat on kivoja vaikka välillä ne jää toteuttamattakin!

DSC_1720

Siinä missä ajatukset on aina tulevassa, blogi on kovasti menneessä. Tähän keväiseen hetkeen tuntuu hölmöltä postailla talvisilta Euroopan-reissuilta kuvia. Vähän reaaliaikaisemman sisällön toivossa nappasin tiistaina iltakävelylle kameran mukaan. Totesin myös, että mun paras objektiivi on jotenkin vioittunut eikä tarkenna automaatilla oikein. Pitääkin vissiin laittaa kamera huoltoon.

DSC_1736

Blogissa pääteemaan on viime aikoina päässyt matkailu ja asukuvat ovat vähentyneet. Osittain johtuu siitä, että mulla on enemmän kiirettä kuin ennen eikä arkena tule paljon kuvailtua, mutta enemmän siitä, ettei mua vaan kiinnosta enää niin paljon. Muoti on pudonnut mun kiinnostuslistalla alaspäin jo pidemmän aikaa ja sen paikalle on kavunnut muita. Vähän erilaisia postausideoita pyörii välillä mielessä, ehkä tarvii tarttua välillä niihinkin.

DSC_1726 DSC_1732

Oon nyt ollut kauhea hunsvotti hiusteni kanssa. Tajusin loppuvuodesta, että mun hiukset on kasvaneet kauheesti ja pitäisi mennä leikkaamaan. Sitten se vaan jäi ja ajattelin että lämmittävätpähän paremmin kylmällä säällä. Hetki sitten heräsin taas tähän touhuun ja etten oo puoleen vuoteen saanut aikaiseksi varata parturiaikaa. Silloin tein jotain mullistavaa ja tein sen. Nyt on viikko letin leikkuuseen enkä malttaisi odottaa enää sekuntiakaan!

DSC_1740 DSC_1743

Oon yrittänyt piilottaa epäsiistit latvat tekemällä hiuksiin vähän taitosta. Mun laiskan laittajan tapa on pistää pari ponnaria vähän kosteaan tukkaan. Toinen laiskan tavan tulos näkyy kuvissa; hiusten laittaminen kiinni ilman että ne on kiinni. Pyöritän näkökentällä roikkuvia hiuksia usein takaraivolle jemmaan. Välillä ne pysyy siellä oikeinkin hyvin vaikken laita avuksi yhtään ponnaria, pinniä tms. Vähemmän on enemmän on selkeesti joku mun hiusmotto.

DSC_1749 DSC_1752 DSC_1722 DSC_1754

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :)