5. huhtikuuta 2018

Kukkatakki

DSC_0705 DSC_0703

Tässä asussa on nipussa mun talviajan suurkulutetut vaatteet. Kukkatakki on yks mun suosikein viikonlopputakkini. Mun takkiosasto on jakautunut kahtia, yhdet töihin ja toiset vapaa-aikaan. Arkiaamuisin käteen osuu helppo ja vähän rönttönen takki. Viikonloppuisin on parempien vuoro ja tämä kukallinen on useimmiten ollut se ykkösvalinta.

Muut asun osat ovat niitä, jotka on mulla päällä aina, sekä töissä että vapaalla. Vaaleat farkut ovat niin loistavat, koska ne ovat väljät eivätkä paina mistään, mutta pysyvät silti ylhäällä. En oo käyttänyt koko talvena muuta huivia kuin tota vaaleanpunaista pehmoa. Joku päivä kun vein roskat, mulla oli päässä sellanen outo fiilis ja tajusin, että taisin olla ekaa kertaa kuukausiin ulkona ilman pipoa. Kaksi eri pipoa on eksynyt mun päähän tänä talvena ja niistä ehdottomasti eniten tuo kuvissakin oleva. Se on siis lähes asunut mun päässä viime kuukaudet. Kengistä voi sanoa melkein samaa, paitsi että ne on ollut tietty jaloissa, hehheh. Koko lumikauden oon kulkenut nuo superkengät jalassa koska ne on vaan niin hyvät. Viime viikolla olin unohtanut ne autoon ja kun menin tennarit jalassa nappaamaan ne sieltä, kaaduin heti ja sain muistoksi mustelmat. Mutta tällä viikolla ei enää tennareilla kompuroi!

DSC_0675 DSC_0686 DSC_0706 DSC_0711 DSC_0678

Lumi on melkein kaikki häipynyt täältä sateiden mukana ja tulee kyllä ikävä. Ihanaa, että saatiin viime vuosiin verrattuna hyvät talvisäät. Toivottavasti ensi talvena on sama! Meni kyllä niin nopeesti tämä ja kesäkin on jo nurkan takana. Ensi kuun jälkeen on kesäkuu?!

DSC_0721 DSC_0724
DSC_0713 DSC_0687
DSC_0742 DSC_0749

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :)