22. helmikuuta 2018

Marimekoissa Schönbrunnin linnalla

Moikka! Mulla on ollut vähän jännät ja erikoiset ajat tässä käsillä ja jatkuu edelleen. Oikeestaan nyt on päästy vasta alkuun! Mä esimerkiksi muutan pian ja huomenna lähden Saksaan, jee! Tää alkuvuosi on mennyt niin nopeesti, että tuntuu kuin olisin just eilen enkä vajaat pari kuukautta sitten tullut kotiin Wienistä. Tuntuu niin hassulta päästä taas reissuun!

Postauksen kuvat ovat juurikin sieltä Wienistä Schönbrunnin linnalta uudenvuoden aatolta. En oo ehtinyt oikeen postailemaan niin yhdistykööt tällä kertaa asukuvat ja linnakuvat samaan juttuun.

DSC_0243

Päällä oli syksyinen löytöni, Marimekon keveä toppatakki ja siskolta lainattu unikkopaita. Wienissä tarkeni hyvin kevyillä kengillä ja melkein paljailla nilkoilla. Uusivuosi oli melkein kuin Suomen kesä, kännykkäkin näytti 14 astetta! 

DSC_0205 DSC_0267 DSC_0256 DSC_0244 DSC_0274 DSC_0271 DSC_0283

Käytiin Schönbrunnin linnassa sisällä kierroksella ja oli muuten hiukan kaunis paikka! Sen jälkeen käveltiin tiluksilla ja saatiin nähdä vuoden viimeisen illan kunniaksi oikea mega-auringonlasku, joka pamautti koko taivaan ihan hullun kauniisiin sävyihin!

DSC_0287 DSC_0294 DSC_0292

Hetki oli ihanan uskomaton ja se oli varmaan yksi tämän reissun parhaimmista! Aurinko laski linnan päinvastaiselle puolelle ja silti linnankin ympärillä taivas oli ihan pinkki. Oltiin ihan melkein sanattomia, päiviteltiin toisillemme kuinka kaunista on ja napattiin kuvia joka suuntaan. Pimeän tullessa kierrettiin linnan toiselle puolelle, jossa päästiin joulumarkkinoille.

DSC_0302

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :)