18. joulukuuta 2017

Lasimökissä

Moi! Pakko vähän hehkuttaa Rukan söpöä Iisakki Glass Villagea, jossa yövyttiin siskon kanssa parisen viikkoa sitten. Oltiin Ruka Nordicin aikaan liikenteessä ja tiedettiin meidän meno sinne vasta muutama viikko ennen kisoja. Tuntuu, että ennen tässä tilanteessa Rukan alueen hotellit ovat olleet jo aika lailla loppuun buukatut ja oonkin aina niiden aikaan yöpynyt Sallassa tai Kuusamossa. Nyt Rukajärven rannalta löytyikin tälläinen jättipottimökki ja pääteltiin, että tämän paikan olemassaolosta ei varmaan vielä monet tiedä.

DSC_9446

Iisakki Villagen lasiset villat ovat tulleet Rukalle loppukesästä. Niitä on kymmenen kappaletta ja kaikki on sijoitettu niin kivasti, ettei mökistä toiseen näe isoista ikkunoista huolimatta. Kesällä yötön yö, talvella revontulet ja meidän tapauksessa lumisade on kaikki varmasti kivoja seurata lasikaton läpi. Mielenkiintoista on, että huoneen varustuksesta on jätetty se perustelkkari pois. Sitä ei tuolla kaipaakaan ja pääsee hyvin luonnonläheiseen tunnelmaan!

DSC_9453 DSC_9459

Otettiin kuvia juuri ennen mökin luovutusta ja laitettiin peti äkkiä niin ja näin ja potkittiin tavaroita sivuun linssin edestä. Tää menee aina tähän säätämiseen kun ei älyä ottaa kuvia heti alkuun kun kaikki on vielä siististi. Samaten mulla oli visio nätistä iltakuvasta ulkoa, mutta en jotenkaan ehtinyt ottaa sitä. Tähän aikaan vuodestako ei muka oo tarpeeks sitä pimeää hah!

DSC_9540

Mökki on näppärä ja nykyaikainen. Ei esimerkiksi tarvi kuljettaa avaimia mukana eikä lähtiessä kirjauduta ollenkaan ulos. Pedissä on hauskaa vaihtelua niihin aina samoihin hotellilakanoihin ja poroyksityiskohtia tietysti löytyy. Aamiainen on Iisakki-kylän isommassa rakennuksessa, joka tuntuu kodikkaalta ja varmaan onkin paikan pitäjien koti. Yksi ihailemamme söpö yksityiskohta on nätit astiat, jotka on teetetty Iisakki Villagelle.

DSC_9539

Sain parit asukuvatkin. Viimevuotisen Kenzo x H&M -malliston villavaatteet ovat superin monikäyttöisiä ja toimivat mulla myös lämpökerrastona. 

DSC_9462
DSC_9497 DSC_9477 DSC_9487

4 kommenttia :

 1. ihan mielettömän mageennäköinen paikka! ihana toi sun pitkähihainen paita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tuo oli kyllä ihana paikka ja harmitti kun ei ehditty olla kun yksi yö! Olis niin hienoa nähdä revontulia katon läpi :O

   Poista
 2. Ihan superihanalta paikalta näyttää! Tonne ku joskus pääsis, voi että! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin! Suosittelen ehdottomasti jos siellä päin joskus pyörit! :)

   Poista

Kiitos kommentista :)