14. joulukuuta 2017

Ilta Kuopiossa ja aamu Oulussa

Pari viikkoa sitten tehtiin mun siskon kanssa pidennetty viikonloppureissu Rukalle. Pääsin perjantaina aikaisin töistä ja ajeltiin illaksi Kuopioon. Lauantaiaamuna jatkettiin perille Rukalle ja sunnuntai-iltana lähdettiin jo poispäin Ouluun. Maanantaina mä vietin pekkaspäivää, Malla teki aamulla työkeikan ja loppupäivä ajeltiin takaisin etelään. Hauska pikku Suomi-reissu taas vaihteeksi!

Kuopio ja Oulu on molemmat tosi ihania kaupunkeja ja räpsäsin molemmista muutaman kuvan. Kuopiossa käveltiin keskustan ja sataman suunnilla ja myös sellaisia kortteleita joita ei oltu ennen koluttu. 

DSC_9064 DSC_9089 DSC_9102 DSC_9110
DSC_9116

Rukasta laitan omat juttunsa myöhemmin ja nyt pikakelataan lauantain ja sunnuntain yli suoraan maanantaiaamuun Oulussa. Tykkään siitä kaupungista tosi paljon! Oulu on upea ja rakastan niitä söpöjä pastellinsävyisiä vanhoja rakennuksia. Kävin Oulun linnan raunioilla ja katsomassa vanhan merikoulun tähtitornia, joka on nykyisin kesäkahvila.

DSC_9622

Sattumalta eteen tupsahti myös hauska pöllötalo, joka sointui kivasti takana olevaan rakennukseen.

DSC_9625

Plus tietysti piti piipahtaa moikkaamassa Toripolliisia sekä ihailemassa kaunista kauppahallia ja tunnelmallisia aittoja. Torinrannan ympäristö on niin värikäs ja pirtsakka. Ja pastellinsävyisin silmin taivaskin näytti jotenkin kumman vaaleensinipunaiselta!

DSC_9631 DSC_9630 DSC_9636 DSC_9637
DSC_9639

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :)