1. joulukuuta 2017

Ensimmäinen syksy Naantalissa

Tänään alkoi virallisesti talvi ja pari tuntia sitten hehkutin sääennustetta, joka lupasi ens viikolle joka päiväksi pakkasta. Voih, nyt erehdyin katsomaan uusiksi ja pakkaset oli jo peruttu, eeii! Oltiin siskoseni kanssa viime viikonloppuna Rukalla ja päästiin lumitalven makuun. Tulis jo tännekin! Mutta nyt postauksen aiheeseen, ihanaan kotikaupunkiini syksyllä. Ja näköjään erityisesti sen auringonlaskuihin, koska kaikki nää kuvat on napattu niihin aikoihin.

Naantalin syksy on tuntunut tosi rauhalliselta väkirikkaan kesän jäljiltä. Vanhassa kaupungissa ja satamassa näkyy ulkomaalaisia turisteja ja paikallisia lenkkeilijöitä, mutta monet ravintolat ovat sulkeneet talveksi ja kaunis ranta näyttää uneliaalta. Ennen täällä asumista en oo ikinä tainnut nähdä Naantalia syksyn sävyissä. Ja totisesti ihastuin kotikaupunkiini taas enemmän jos se enää on edes mahdollista!

DSC_9009 DSC_9023

Syyskuussa olin ihan kesätunnelmissa, lokakuussa huomasin lyhenevät päivät ja aloin metsästämään auringonlaskuja, marraskuussa en oo Naantalia paljon valoisalla nähnytkään, kun oon ollut päivät töissä ja melkein kaikki viikonloput muualla.

Mun auringonlaskujen paras kaveri on vesistö, useimmiten meri. Vakiokuvauspaikat löytyy kotini lähellä olevilta parilta rannalta, Taattistenjärveltä, Vanhan kaupungin satamasta ja keskustan viereisiltä kallioilta.

DSC_8680 DSC_8690

Kerran kun oli vähän mälsän tuntuinen sää ja mitäänsanomaton auringonlasku, piti silti ihailla miten ihanan värisenä meri hengaili pilvien alla!

DSC_8709 DSC_8962 DSC_8686
DSC_8701 DSC_8664

Rakastan niin näitä vähän korkeampia siltoja, joita täällä Varsinais-Suomessa riittää! Ukko-Pekan silloilta on nätit maisemat kallioille ja sama toisinpäin. On muuten niin parasta asua saaressa, kun aina kotoa lähtiessä pitää ylittää jompikumpi Naantalin upeimmista silloista!

DSC_8919 DSC_8940
DSC_8954 DSC_8981 DSC_9004
DSC_9003 DSC_9016 DSC_9014

Ihana syksy meni ohi hujauksessa ja nyt jännätään millainen talvi saadaan! Kivaa viikonloppua!

DSC_9028

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :)