3. marraskuuta 2017

Kangaskassit kunniaan

Nuo kankaiset kestokassit! Tykkään kantaa niitä aina mukanani kauppareissuilla. Aluksi tunnuin aina kuitenkin unohtavan ne kotiin. Tarpeeksi monta kertaa sen tehtyäni aloin muistaa pitää sellaista aina autossa. Nykytilanne on usein se, että olen mennyt kauppaan ja muistan että se kassi on edelleen siellä autossa. Miksei voi muistaa!

DSC_8934

Useimmiten kangaskassi selviää onneksi sinne kauppaan asti matkassa mukana ja kassalla tulee tehtyä pieni hyvä työ luonnolle. Ja on tosi hyvä, että yhä useammat erikoisliikkeetkin ovat siirtyneet maksullisiin muovikasseihin. Jos sillä saataisiin reippaasti kulutusta vähenemään.

DSC_8928

Mun kaverilta lahjaksi saatu kassi on mun lemppareita Naantali-kuvallaan ja sopii loistavasti syksyn väreihin! Samaten tuo paita/mekko/mikälie, jota en käytä varmaan koskaan muulloin kun ruskan aikaan. Täysi syysvaate. Loput vuodesta se on lainassa siskolla tai kirppismietintäpinossa. En oo sitä sitten ainakaan vielä viitsinyt lempata kun tiedän jokavuotisen syksykeltakuumeeni. En ainakaan haluu tehdä sitä virhettä, että sen myisin ja joutuisin ostaa pian toisen tilalle. Toisaalta mun tyyli on kyllä pikkuhiljaa vakiintunut tiettyyn kaavaan ja pärjäisin varmaan ilmankin.

Kuvien ruututakki ei oo muuten koskaan aiemmin näkynyt asukuvissa, vaikka se onkin jo aika kiitettävän vanha. Oon ostanut sen muistaakseni joskus lukioaikoina, että olisko se sitten roikkunut mukana jotain kuusi-seitsemän vuotta..

DSC_8935 DSC_8929

2 kommenttia :

  1. Superkivat kuvat :) Tuo on kyllä ikuinen ongelma, että kangaskassi aina unohtuu kotiin tai autoon, miten sen voisikin oppia muistamaan paremmin! Harmillisen usein tulee ostettua se muovikassi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Niin, kun vaan voiskin aina muistaaa! Ärsyttää muistaa kassalla että niin, siellähän ne sata kangaskassia ovat, kaikkialla muualla kun tässä mukana :D

      Poista

Kiitos kommentista :)