4. lokakuuta 2017

Syksyn ja kesän suosikit yhdessä

Miten syksy voi joka vuosi yllättää? Tänään se näytti kauneutensa ja yllätyksellisyytensä kun ajelin reilun 15 km työmatkaa kotiin. Harmittelin, ettei mukana ollut kameraa kun ihastelin taivaalla supersynkän sinisiä pilviä ja niiden edessä auringonpaisteessa kylpeviä ruskaisia koivuja kullanvärisine lehtineen. Sää muuttui matkalla sata kertaa aurinkoisesta rankkasateeseen, pilvisestä tihkuun, raekuuroon ja taas aurinkoiseen. Parisataa metriä ennen kotia tuli rakeita, parkkipaikalla paistoi aurinko ja ovella tihkui. Hah!

Mun syksy on ollut tavallista ja epätavallista arkea. Joku päivä kävi harvinainen kun puhkesi rengas ja maanantaina vielä astetta erikoisempi juttu. Pikkuhiiri oli mennyt hengailemaan mun auton pyyhkijöiden koteloon ja vähän pelästyttiin molemmat kun lähdin ja se raasu hyppäsi tuulilasille sutimaan! Oon tehnyt kotona suursyyssiivouksen, panikoinut kasvien selviämisestä vähäisessä valossa,  käynyt ruskareissuilla, ollut paljon töissä, ostanut kynttilöitä ja katsellut lentoturmatutkintaa.

DSC_8484

Nää kuvat on renkaanpuhkeemispäivältä, kun olin käymässä Helsingissä. Mulla ei ollut mielessä mitään asua, joten laitoin päälle lemppareita joilla ei voi mennä paljon pieleen. Nyt kun kelit sallivat, puin viime talven suosikkihousut parinkin viime kesän suosikkitakin kanssa. Vaaleanpunaiset toppi ja paita ovat olleet käytössä monen monta kertaa kesän aikana, kiiltonahkakengät taas eivät oo päässeet jalkaan pitkään aikaan.

DSC_8494 DSC_8476 DSC_8457 DSC_8553 DSC_8501 DSC_8483 DSC_8524 DSC_8502 DSC_8497 DSC_8551 DSC_8580 DSC_8493 DSC_8562

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :)