19. lokakuuta 2017

Auringonlaskujen metsästäjä

Mun kova harrastus on viime aikoina ollut auringonlaskumetsästys! Nyt syysiltaisin on toistunut tää; kun taivas ei ole umpipilvinen, tarkkailen kelloa ja jos ikkunasta näyttää hyvältä tai vaikkei ehkä edes näyttäisi, nappaan kamerakassin olalle ja säntään jahtiin. Myöhästyn kyllä aina auringon viimisistä säteistä, mutta kauniit värit onneksi jatkavat taivaalla sen jälkeen. Pitkän kesän jälkeen auringonlaskujen näkeminen on jotenkin niin maagista. Tänäänkään taivaalla ei edes ollut mitään megavärikästä meininkiä, mutta on se aina niin kaunista. Tältä näytti pari tuntia sitten!

DSC_8895

En suunnitellut ottavani asukuvia, mutta piti innoissaan testata kännykän ja kameran välistä yhteyttä. Sain just uuden kännykän ja se toimii kameran kanssa niin loistavasti yhteen! Vanha puhelin katkaisi niiden yhteyden jatkuvasti, kuvien ottaminen oli melkein mahdotonta ja niiden siirtäminenkin kesti ikuisuuden. En pahemmin sitten jaksanut tätä toimintoa käyttääkään. Mutta nyt homma on eri!

DSC_8900

Päällä oli tänään(kin) mukava jokapaikanasu. Noi farkut on yhdet niistä harvoista, mitkä toimivat loistavasti töissä, mutta mitä tykkään käyttää vapaa-ajallakin. Oikeestaan ne on mun parhaat housut molempiin ja siks melkein joka päivä jalassa! Oon kaivanut talvivarastoista mun lämpimän Kenzo x H&M -takin ja pipon viileitä aamuja ja iltoja varten.

DSC_8897 DSC_8907 DSC_8902 DSC_8903

2 kommenttia :

  1. Huikea auringonlasku! <3 Näin syksyllä auringonlaskun metsästystä helpottaa, kun aurinko laskee aikaisemmin ja maisemia pääsee väijymään kameran kanssa melkein heti töiden jälkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin just! Kesällä kun menee aina nukkumaankin kauan ennen auringonlaskua :D

      Poista

Kiitos kommentista :)