31. lokakuuta 2016

Royal Plaza on Scotts

Päivän aiheena on ihana hotelli, joka vaatii oman postauksensa!

Mun hotellihulluuden taustaa: Pari vuotta sitten ekalla Singapore-reissulla yövyttiin kolmessa paikkaa, ensin synttärilahjaksi isälle kuuluisan Marina Bay Sandsin clubisviitissä, sitten säästökohteena parin tähden halpahotellissa ja sen jälkeen kun hiiri hyppäsi yksi ilta mun syliin, kerättiin kamppeet ja siirryttiin taas parempaan paikkaan. Sinne huonompaan hotelliin palaaminen joka ilta latisti tunnelman jo ennen kutsumatonta pikkuvierasta ja pidin tämän mielessäni tätä uutta reissua ajatellen.

DSC_9298

Nythän olin Singaporessa parissa pätkässä eli myös kahdessa eri hotellissa. Se ensimmäinen, Lloyd's Inn, löytyi heti kun ekan kerran ujuttauduin Booking.comiin. Toisen hotellin kanssa vitkuttelin pitempään ja lopulta päädyin Royal Plaza on Scottsiin.

DSC_9296

Hotellin sijainti oli täydellinen mulle, kun aioin shoppailla matkalaukun ääriään myöten täyteen. Vieressä oli Orchard Roadin ostoskatu ja kaikkeista upein Ion Orchardin ostoskeskus, jonka alla on metroasema. Hotellin ovien edessä oli bussipysäkki, joka oli vahingossa juuri se, mistä pääsin suoraan Bukit Timahin luonnonsuojelualueelle.

Palvelu oli niin hyvää, kuin odottaa saattoi ja yksi kova houkutin juuri tähän hotelliin oli sen ilmainen minibaari ja Nespressokeitin. Hotellin ainoa miinus oli se, että se oli matala ja kahden muun talon välissä, eli tuskin mistään huoneesta on erityisen hyvät näkymät ulos.

DSC_8945 DSC_8947 DSC_8948 DSC_9450

Testasin myös jotain uutta tuolla nimittäin huonepalvelua. Kun olin aamupäivän pomppinut sademetsissä, oli kätevä tilata ruoka, hypätä suihkuun odotellessa ja säästää niin aikaa.

DSC_9233

Kauneinta hotellissa oli käsittämättömän upea aula! Royal Plaza on hotellille hyvin osuva nimi!

DSC_9302 DSC_9314
DSC_9310
DSC_9300 DSC_9295

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :)