14. elokuuta 2016

Satiinisandaalit

NO MOI! Oon vahingossa pitänyt megablogitauon. En oo avannut Bloggeria kuukauteen ja Bloglovin' näyttää lukemattomien postausten määrän olevan nimenomaan aika lukematon määrä, yli 200! Siinähän on jo vähän projektia saada kaikki luetuksi!

DSC_1761

Aika on mennyt viime aikoina ihan yhtä kovaa kuin gepardi. Just vasta alkoi kesä ja yhtäkkiä on jo elokuun puoliväli. Viime viikkoina oon ollut työn touhussa, kierrellyt niin paljon pitkin Varsinais-Suomen kyliä että oon tuntenut elelleeni landella Turun sijaan, koukkuuntunut uusiin sarjoihin, käynyt Jazzeilla kuuntelemassa Sealia ja Olavi Uusivirtaa, ollut muutenkin hulluna musiikkiin, onnistunut puhkomaan sekä auton että pyörän renkaan, viettänyt mökki-iltaa työkaverien kanssa, koittanut piipahtaa välillä siskon luona Helsingissä ja syönyt sata mansikkaviineriä.

Kuvien asussa on kesän käytetyimpiä juttuja: helppo luottopaita, lemppariaurinkolasit ja mukavat liehuhousut. Satiinisandaalitkin pääsivät viimein asukuviin. Tykkään niistä ihan hulluna, mutta pelkään koko ajan että niille kaatuu jotain, revin ne jossain tai saan ne jotenkin muuten pilattua.

DSC_1786 DSC_1791 DSC_1759 DSC_1812 DSC_1796

PAITA JA LASIT | BIK BOK 
HOUSUT | THE EDITORS MARKET 
KENGÄT | CHARLES & KEITH 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :)