1. kesäkuuta 2016

Ruostunut mokkatakki

Heippa! Huhhuijaa on ollut menoa! Viikolla päivät menee täysin hujauksessa, ensin töissä ja sitten pitkin Turkua. Viime viikonloppukin oli aikamoinen pläjäys. Perjantaina ostin vähän tavallista isomman ostoksen: auton! Tuhannen euron remontti edelliseen kolkuttaa oven takana ja päätin lykätä sitä ostamalla toisen murheenkryynin. Lisäks olin vähän toisissa töissä Porissa ja kävin Helsingissäkin roudaamassa tavaroita ja moikkaamassa siskoa.

Eilen isot ostokset jatkui. Kesken työpäivää mun kännykän näyttö lakkas yhtäkkiä toimimasta ilman sen kummempaa syytä. Sain soitettua vielä ääniohjauksen avulla isälle, mut siihen se meidän neljä ja puoli vuotta kestänyt yhteinen matka loppui. Illalla ehdin just ja just ennen sulkemista ryntäämään kännykkäkaupoille. Ja itse asiassa nyt soitin ekaa puheluani ja tossa uudessa puhelimessa on vissiin  valmiiksi rikkinäinen kaiutin, plääh.

DSC_1492

Mut sellaset ois asukuvat tällä kertaa! Yks viime kevään lempparipaidoista sopi kivasti yhteen uuden takin kanssa. Metsästin taustaksi kasan koivuja, ne on vaan niin ihania varsinkin tähän aikaan vuodesta!

DSC_1500 DSC_1521 DSC_1489 DSC_1460 DSC_1537 DSC_1558 DSC_1538 DSC_1463

TAKKI | MANGO
PAITA | STRADIVARIUS
FARKUT | RIVER ISLAND
LASIT | BIK BOK
KENGÄT | CHARLES & KEITH

4 kommenttia :

 1. Siis mikä tsägä, että uusikin känny on rikki? :D Ei hyvää päivää! Muttamutta, tämä asu on ihan täydellinen <3 Sulla on hyvin erilainen tyyli kuin mulla ja usein ihailenkin sitä vain ulkopuolisen näkökulmasta, mutta ny on kyllä sellainen asu jonka pukisin kokonaan päälle itsekin! Ylisöpö kukkapaita kruunaa mun mielestä tän asun ja tuo siihen sitä jotain, missä mikä tahansa muu ns. normaali yksivärinen paita ei välttämättä onnistuisi! Nappivalinta! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! :DD mut onneks siinä on takuu :P superkiitos <3 paita on kyl ihan paras! Siinä on taas sellanen vaate, mistä tykkään oikeestaan enemmän nyt kuin silloin ku ostin sen :)

   Poista
 2. Ihana tuo takki :) Sulla on niin suloisia asuja aina <3 ja vähänkö harmihomma toi puhelin! Välillä tuntuu, että kaikki isot hankinnat tulee aina täysin samaan aikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitooos <3 ne tulee just täysin samaan aikaan aina :D seuraavaks varmaan menee tietokone tai kamera :D toivottavasti ei… :D

   Poista

Kiitos kommentista :)