6. kesäkuuta 2016

Onnenhame

Moikka! Nyt olis aika värikkäiden asukuvien aika. Olin pukeutunut printtivärisekamelskaan ja otettiin asukuvat Berliinin muurilla. Hukun vähän taustaan, mutta ainakin sovin siihen!

DSC_0671

Mun Melbournesta ostama hame on mun onnenhameeni. Käytin sitä ekaa kertaa mun viimisenä päivänä Singaporessa ja se oli aivan täydellisyyttä hipova päivä. En oo vielä kertonutkaan siitä täällä blogissa, mut pian on senkin aika, kun päästään pois Berliinijutuista.

Kun puin hameen Berliinissä, päivästä tuli melkein yhtä täydellinen! Moni asia muistutti niitä Singaporen hetkiä ja niin hameesta tuli mun onnenhame. Löysin Singaporessa mulle maagisen ja hiljaisen paikan, Berliinissä löydettiin pala muuria, jolla ei ollut turistin turistia! Pari golffaria sen sijaan oli ja hyvällä tuurilla niiden pallo kimposi jostain pylväästä ihan keskelle mun pohjetta! Sekin hetki oli vaan niin hauska vaik sattukin!

Olisin ajatellut, että asusta tulee yks sekametelisoppa yhdistämällä nämä kaikki toisiinsa, mutta mä tykkäsin! Musta nahkatakki vaikutti tylsältä, kun olin ehtinyt kokeilla tätä siskon kultaista, ja hattu taas lämmitti kylmässä tuulessa. Sukat olis tosin voinut olla vähän lyhyempivartiset..

Pitääkin tästä pikkuhiljaa ryhtyä iltatoimiin, kun aikainen herätys odottaa ja pikkuflunssa haluis nukkua pidemmät unet! Hyvää yötä!

DSC_0743 DSC_0734 DSC_0717 DSC_0666 DSC_0698 DSC_0709 DSC_0678 DSC_0692 DSC_0740 DSC_0732

TAKKI | ZARA (SISKON) 
PAITA | BIK BOK 
HAME | GORMAN 
HATTU | LINDEX 
KENGÄT | ECCO 

2 kommenttia :

  1. Siis niin ihanan värikkäitä kuvia!! : )) Tulee heti paljon pirteämpi fiilis, hihii.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kiitos Terhi! :) olispa aina tollaset kuvausmestat!! :)

      Poista

Kiitos kommentista :)