1. toukokuuta 2016

Viimeinen päivä Melbournessa

Olin Melbournessa yksin pari viimistä päivää kaverin jatkettua matkaa. Kiertelin kauppoja, pysyin keskustassa ja yritin nauttia kaupungin tunnelmasta mahdollisimman paljon. Olin odottanut viimistä päivää kuin kuuta nousevaa ja sitten se tuli. Aamulla herättyäni söpö lintu tuli hengailemaan parvekkeelle.

DSC_8802

Viimisen päivän odotettu juttu oli Australian gp! Aamulla sää aiheutti päänvaivaa. Edellisenä iltana oli vielä 29 astetta, mut yön aikana lämmöt laskivat 13 asteeseen. Satoi ja tuuli ja mulla oli pelkkiä hellevaatteita. Olin aiempina päivinä yrittänyt etsiä kaupoilta kivoja housuja, mut en halunnut ostaa sellasia väkisin yhtä päivää varten, kun täydellisiä ei löytynyt ja siinä sitä sit oltiin. Mulla olis ollut neulehousut, mutta jos ne olis kastunut niin ne olis vain venynyt ja vanunut omasta painostaan. Muutenkin halusin jotain rentoa ja sporttista. Päätin sitten että mä olen suomalainen, oon tottunut paljon kylmempäänkin ja mä pärjään shortseissa. Kävin viel matkalla radalle ostamassa yhden aiemmin ihastelemani pyyhkeen lämmikkeeksi.

DSC_8865

No mä oikeesti sit pärjäsin! Aurinko pilkahti välillä pilvien välistä. Tai sit mut piti lämpimänä toi tunnelma ja kaikki. Mua kiinnostaa aina kaikki suurenmoinen ja mahtipontinen ja sitä toi laji on. Viereen laskeutuvat helikopterit, kauheet ihmismassat, iso alue ja formula-autojen käsittämättömät äänet kiehtovat.

DSC_8821

Mun paikka oli huippu, olin eturivissä pääsuoralla, josta autot painelivat talla pohjassa ohi.

DSC_8844

DSC_8862

Seuraavaa kylttiä tottelin jo seuraavana päivänä, kun jatkoin matkaa takaisin Singaporeen.

DSC_8804

Olin vähän kahden vaiheilla, että menenkö katsomaan iltapäivällä vielä toiset vapaat harjoitukset vai menenkö vain kaupungille ja päädyin lopulta jälkimmäiseen.

DSC_8871 2

Shoppailin palan Melbournea mukaani ja tunnelmoin kaupungin iltaa.

DSC_8902 DSC_8882 DSC_8889 2 DSC_8927 DSC_8929 DSC_8938
DSC_8940 DSC_8896

Päivä oli tosi onnistunut ja koin ehtineeni kokea kaupungissa kaiken mitä halusinkin. Menin hymyssä suin nukkumaan, kun aamulla palaisin taas mun mielestä maailman parhaimpaan paikkaan! En tie menenkö Melbourneen enää koskaan, mutta tykkäsin kaupungista päivä päivältä enemmän.

DSC_8942
DSC_8777

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :)