22. toukokuuta 2016

Berliinin ostokset

Toin Berliinistä kaikkea tavallista mitä ei tarvitse esitellä: perustoppeja, suklaata sun muuta. Edellisen reissun ostospostaus oli kuitenkin sen verran suosittu, että päätin esitellä kaikki vähän erityisemmät!

DSC_1608

Löysin saksalaisesta Werkhaus-kaupasta ihanat pikkuset säilytyskontit. Niin mun tyyliset! Tälläsissä sisustuskaupoissa harmitti aina matkalaukun rajallinen tila ja paino, mutta nää tuli onneks aika kevyinä palasina.

DSC_1626

Sunnuntaiselta Mauerparkin kirppiskierrokselta ostin muistoksi GYU Berlin-pussukkarepun. Menee hyvin kauppakassina!

DSC_1629

Mokkatakki oli alelöytö samasta Mangosta, josta löysin pari vuotta sitten mustan luottonahkatakkini. Mun onnenkauppa! Oon viime aikoina halunnut karsia turhia ostoksia pois, enkä mä takkia tarvinut, mut reissuille oon antanut itelleni luvan laittaa ranttaliks.

DSC_1634

Neule oli mun pelastus matkalla. Meinasin jäätyä pystyyn mukaan pakkaamissani liian kesäisissä kuteissani ja tämän ostettuani melkein asuin siinä.

Iso kassi on Pimkiestä. Tuon kokoiselle tulikin nyt tarvetta, kun kulkee edestakaisin Turun ja Porin väliä.

DSC_1639

Bershkasta löytyi myös täydellisen väriset ja mukavan joustavat hapsupunttiset farkut. Bongasin kivoja sukkia Adidas Neolta.

DSC_1643

Farkkumekko lähti mukaan Pimkiestä. Ihailin sitä Instagramissa silloin kun sen ekan kerran näin enkä voinut vastustaa sitä. Forever 21:stä sain vihdoin kunnon korkeavyötäröisen bikinialaosan.

DSC_1631

Hapsut yhdistävät aika montaa mun ostosta! Tämäkin laukku on Pimkiestä. Pieni ja näppärä, mutta sinne saa kuitenkin mahdutettua objektiiveja ja sellaista. En oo yleensä niin laukkuihminen, mutta nyt kallistuin siihen suuntaan. Bershkassa oli vallan ihana krumeluurattu takki, mut järjellä kun ajattelin, niin mulla on jo muitakin erikoisia takkeja, se ei sopisi paljon mihinkään ja käyttökerrat jäisivät vähäisiksi. Laukku taas on helppo lisä valmiiseen asuun ja sitä voi käyttää kotona vaikka säilytyksessä, jos ei muuta käyttöä joskus ole.

DSC_1621

Unohdin saippuaosastot edellisellä reissulla ja pelastin tilannetta Berliinissä. Sprayvartalovoide on muuten aika näppärä!

DSC_1617

Piti kai sitä ottaa tuosta pallerosta kans kuvaa kun tuli kattelemaan!

4 kommenttia :

 1. oii mitä ihania ostoksia oot tehny!! Tosi hyviä löytöjä<3 noi hapsufarkut on iha mielettömät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niiin!!! Oon niin tyytyväinen näihi! <3 kiitos! Asukuvia tulossa pian…… :P

   Poista
 2. Ihania ostoksia, mä kyllä jotenkin obsessoiduin heti noista konteista! :D Pakko tutkailla itsekin jotain samantyylistö jostain, ne olivat meinaan hurjan symppikset! Ja mitä muihin ostoksiin tulee, näyttää muuten niin sulta koko vaatepuoli :P Tuo pussirepputsydeemi on kyllä raikas ja erilainen, tykkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mäki rakastuin noihin heti ensisilmäyksellä! <3 niitä oli monen eri mallisia ja oli kauheen vaikee päättää mitä nyt sit ottas niistä! :) hah hyvä jos näyttää omistajaltaan :P joo, tuo reppu on mun ala-asteen liikkakassista sellanen uudistettu versio :D

   Poista

Kiitos kommentista :)