7. huhtikuuta 2016

T-paita ja hapsumekko

Moi! Hahaa, ohitan tänään huhtikuun postausten määrässä koko maaliskuun vaikka on vasta 7. päivä!  Koitan nyt vähän kiriä, koska postattavaa on paaaljon ja uuttakin materiaalia tulee koko ajan. Tällä kertaa olis vähän kesäisempää asua!

DSC_8207

Oli ihanaa, kun reissussa pääsi taas pitkästä aikaa käyttämään hellevaatteita. Kuvasin asun Lloyd's Innissä, josta olis löytynyt täydellinen kuvauspaikka joka kulman takaa.

Mulle kävi pieni objektiivimoka! Pakkasin mukaan mun 1.8 aukkosen normiobjektiivin lähinnä asukuvia varten. Se oli vähän turhaa, koska käytin sitä tasan kaksi kertaa, näissä ja jo julkaistun lentoasun kuvissa. Kaiken lisäks en oo huomannut muuttaa kamerassa aukkoa suuremmaksi kuin 3.5! Eli ihan sama oisinko sit ottanut nääkin kuvat muilla linsseillä kun en sit käyttänyt tän ainoaa etua edes hyödyks. Hoksasin mokan vasta yks päivä kotona kuvaillessa. Hyvä puoli tässä on ehkä se, että kun oon haaveillut 1.4 aukkoiseen objetiiviin vaihtamisesta, niin nytpä se 1.8 tuntuu taas parin kuukauden tauon jälkeen ihan ku uudelta! Ja mitä sitä näiden kuvien taustaa överisti sumentelemaan, kun se on niin kivakin!

DSC_8217 DSC_8215 DSC_8208 DSC_8214 DSC_8218

Mekko, lasit ja koru Bik Bok 
Kengät River Island 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :)