2. maaliskuuta 2016

Asukuvat Oslonvuonolla

Norjan reissulta kotiin lähtiessä ajettiin hetken aikaa rannikkoa pitkin. Kohta tien vieressä oli niin upea maisema, että meidän oli pakko parkkeerata auto ja mennä ulos katsomaan. Pysättiin sattumalta muuten just täydelliseen paikkaan, kun sieltä meni kävelytie alas rantaan. Isä otti musta pari kuvaa ja sitten keksittiin ottaa muutama lisää ja saatiin aikaiseksi asukuvat!

DSC_7594

Tykkään tosi paljon näistä kuvista sen hetken fiiliksen, jättiläisonnentunteen, horisontissa siintävän kaupungin, matkan, meren, sään, lempparihatun ja pitkän liivin takia. Ihan täydellisiä kun ei vaan voi tulla, joten kuvissa miinuksena on mm. reissussa rähjääntyminen, likaantuneet kengät ja omasta painostaan käytössä venyneet housut (jotka onneks kutistu vähän pesussa).

DSC_7599

Paikka oli lyhyesti sanottuna kaunis. Niin ihanaa, kun silmillä näkee oikein kauas. Niin kauas, että horisontissa mäet ovat sinisiä! Norja pisti meidän silmille kyllä oikeen jättipotin tuohon loppumatkaan!

DSC_7586 DSC_7595 DSC_7589 DSC_7603 DSC_7584 DSC_7609 DSC_7612 DSC_7607 DSC_7613 DSC_7582 DSC_7600

Liivi Gina Tricot 
Hattu ja housut Lindex 

4 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Sina! :) mulla alko tossa vaiheessa mennä hermot housuihin kun ne vaan veny ja autossa istuessa kuivas kaikki kengistä tulleet kurat itteensä! Nyt kun ollaan kotona ja housut ovat käyneet pesussa ni ne on taas ihanat :D

   Poista
 2. Voi vautsi taas mitä kuvia! Oot ihana! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! <3 parhaita tälläset extemporehetket, kun en oo yhtään varautunut siihen että löytyis yhtäkkiä vierestä noin nätti paikka! :)

   Poista

Kiitos kommentista :)