15. tammikuuta 2016

Lumiennätys

Heippa! Hiljattain uutisoitiin Suomen uudesta ennätyksestä, kun Merikarvialla satoi päivässä 73 senttiä lunta. Ja hahaa, Merikarvia sattuu olemaan mun naapurikunta! Käytiin siellä joku ilta lumituristeina ja otin kameran kanssa uusinnan yks päivä valoisaan aikaan. 

DSC_6799

Tuuli oli jo heittänyt aukeilta paikoilta lumet puista, mutta oli siellä silti niin upeeta! Ajelin siellä ristiin rastiin ja jos sattui olemaan joku hyvä auton pysäytyspaikka, niin pääsin vähän kuvailemaankin. Tunnelma oli kyllä ihana! Lumiset söpöt puutalot, valkoinen tie, sukset ihmisen olalla, lunta pois kylästä vievät kuorma-autot ja pilkkijä. Ihana talvi!

DSC_6803 DSC_6811

Oli jotenkin niin söpöä kun kahlausjäljet menee tuonne pöytäkalustolle! Onkohan joku käynyt siellä kahvilla..

DSC_6817 DSC_6807

DSC_6825

Merikarviahan on oikeen kesäkunta. Siellä on tosi paljon mökkejä ja kesäisin kylän asukasluku kasvaa varmaan puolella. Nyt on sitten talviturismiakin. Vierassatamassa taisi olla vähän tavallista talvipäivää enemmän menoa, kun siellä oli minä, pari muuta autoa ja taksi. Kun olin lähdössä, paikalle tuli vielä asuntoauto ja risteyksessä oikeen bussikin! No siinä oli pysäkki, mutta ehkä kyydissä oli lumituristeja!

DSC_6818 DSC_6821 DSC_6826 DSC_6829

Kävin vielä paluumatkalla kattomassa meidänkin mökkitien ja rannan. Tuuli niin että meinas tukka irrota päästä, joten otin nopeesti kaksi kuvaa ja lähdin karkuun.

DSC_6830 DSC_6831

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :)