16. marraskuuta 2015

Kuosia kuosilla

Mooi! Tulin just kotiin ja päätin äkkiä pistää yhen parin kuosia uunista ulos! Takki ja mekko oli samaa sävyä ja testasin joku päivä niiden yhdistelmää. No, kyllä tällä asulla sen yhden päivän viitsi kulkea! Toi takki on sellanen, joka ei oo päätynyt mun päälle varmaan kahteen edelliseen talveen, mutten oo kuitenkaan raaskinut sitä myydä.. Pakko kai sitä sit on joskus käyttää!

DSC_5505

Kuvauspaikkana tää kodin läheltä löytyvä vanha rautatiesilta on ihan huikee. Miks se sitte näkyy ekaa kertaa tässä blogissa vasta nyt? No, kun oon aina aatellut näin: "Meniskö rantsille? Eää, se on sellanen luottopaikka, jossa tulee varmasti kuvattua niin usein ettei tänään kannata mennä sinne!" Joo, niin usein  tarkoittaa ilmeisesti siis vajaan kahden vuoden välein.

Kesällä välttelin tota, koska mulla oli tietty yks asu, jonka niin visioin kuvattavaks tuolla "lähipäivinä". Ja sit se kesäki ehti loppua ennen kun se tapahtu! Mutta nyt mä päätin, että meen tonne tästä lähtien vaikka joka päivä kauheen kuvauspaikkakriisin sijasta. Lähipäivinä tuleeki jo toinen asu rautatiesillalta. Ja nyt lähipäivinä on ilman lainausmerkkejä, koska se postaus tulee oikeesti pian. Oon jo kuvannutki sen!

DSC_5523 DSC_5530 DSC_5534 DSC_5524

Takki Pull & Bear 
mekko Zara 
kengät H&M 

Hymyilyttää...

DSC_5527

… Syypää tässä! Mun kaverin ihana koira!

DSC_5547

2 kommenttia :

  1. Herrajumala mikä paikka! Aivan mahtavan upeita kuvia! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeeee voi kiitti superisti!! :) kelpaa siis ruveta kuvaileen useemmi tuolla! :)

      Poista

Kiitos kommentista :)