1. maaliskuuta 2015

Keväthankintoja

Tulin esittelemään muutamat ostokseni kevättä varten. Osa joutuu vielä hetken odottelemaan ilmojen lämpenemistä. Kaikki vaatteet ovat Bik Bokista, paitsi viimeinen kirppikseltä löytynyt takki!

DSC_6217

Tykkään tuon valkoisen paidan noista kuvioista ja tupsuista. Kaula-aukko on sen mallinen, että saa toisen tai vaikka molemmat olkapäät näkyville.

DSC_6228

Armeijanvihreänä oon kotiuttanut housut, joiden vyöstä tykkään hirmusti! Lahkeet ovat suorat ja nilkkapituiset. Ihan supertäydelliset nuo olisi olleet leveillä lahkeilla, mutta toi on hyvä perusmalli. Trenssiä metsästin eri Bik Bokeista instagramissa nähdyn kuvan jälkeen ja Kampista se viimein löytyi!

DSC_6229

Kampin Bik Bokista löytyi myös aleseinältä ihana pitkä valkoinen kukkatakki! Odotan innolla, että pääsen yhdistelemään tota vaikka nahkahousuihin ja hattuun, tai jotenkin muuten  mahdollisimman epäaamutakkimaisesti!

DSC_6220

Tämä pistaasinvärinen hame on ollut mun ostoslistalla jo pitkään. Sovittelin tuota jo Tukholmassa ja ajattelin ostaa keväämmällä ja Porin myymälästä. Eipä sitä sitten näkynyt tulevan Poriin päin ja päätin ostaa sen viimeksi Helsingistä ennen kun loppuvat! Ehkäpä tässä joku päivä voisin pärjätä tuon, neuleen ja lämpimän takin yhdistelmällä.

DSC_6213

Parit farkutkin on löytynyt! Vasemmanpuoleiset ovat aika lyhyet, eli nilkkaa näkyy ja kunnolla. Oikeanpuoleiset eivät oikeestaan ole ihan perinteistä farkkua, vaan kevyttä ja ilmavaa kangasta, ja niissäkin on tuo kiva vyö!

DSC_6221

Tämä ihanuus osui silmiin jollain kirppiksellä Espoossa. Halusin hirmupaljon mokkaisen trenssin, joten aika hyvä löytö suoraan ostoslistalta! Väriksi olin ajatellut beigeä tai ruskeaa, mutta toi on kyllä niin mun tyylinen!

Seuraavat päivät mun asuna toimii palomiehen varusteet, kun Upinniemessä alkaa meidän luokan paloturvallisuuskoulutus! Illalla näen sitten mun kaveria Helsingissä ja opettelen tekemään mun siskon herkkullista pestopastaa (tai kuten hän nimesi sen: vuohenjuustotomaatti- pestopinaattipastaa).

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :)