3. helmikuuta 2015

Shoppailut Tukholmassa

Päätin jakaa pariin postaukseen kuvasaldoa Tukholmasta viikonlopulta. Alun perin mun piti postata reaaliajassa, mutta en sitten ehtinytkään, eli jälkijunassa mennään. Keskityn tässä yhteen lempiharrastukseen eli shoppailuun, mutta oikeastaan kuvat menee myös melkein aikajärjestyksessä.

Pääsin perjantaiaamuna perille ja pyörin ensin hetken lempiseuduillani. Joskus yhdeksän jälkeen menin viemään laukkuja hotellille ja kuulin ilouutisen, huone on jo valmis! Kaaduin sitten pariksi tunniksi takaisin nukkumaan. Nyt kun olin kiireettömällä reissulla, halusin kerätä vähän energiaa ja levätä matkan kunniaksi alkanutta flunssaa pois.

DSC_4685

Menin reissuun työmatkalla olevan siskoni seuraksi ja vietin perjantain yksin. Olin jo etukäteen suunnitellut sen päivän missioksi Quality Outletin! En odottanut tekeväni kauheesti löytöjä tuolta, viime kerraltakin saldoksi jäi nolla. Nyt kuitenkin tärppäsi, kolmekin kertaa! Yksi niistä oli tumma farkkupaita, jonka toivoinkin löytäväni.

DSC_4688

Sovitin leveälahkeisia farkkuja, yök, ne vaatii kyllä vielä totuttelua.. Ehkä sellainen ihan ylhäältä asti levenevä malli pitää vielä sovittaa, mutta toi polvesta alaspäin löysä malli oli kyllä jotenkin karsee! Ehkä perun sanani kahden viikon tai kahdenkymmenen vuoden päästä, tai ehkä en koskaan, mutta tämänhetkinen mielipide oli tuo!

DSC_4694 DSC_4696

Housut eivät lähteneet Suomeen, mutta farkkupaidan lisäksi yksi neule ja pari kenkiä kyllä! Sain napattua kuviin myös sinisen hetken. En oo varmaan ikinä ennen kiinnittänyt siihen kunnolla huomiota!

DSC_4698 DSC_4699

Kenkien kanssa tuli tuskailtua jonkin aikaa. Löysin kolme ihanaa paria, joista yksi lähti mun mukaan. Oli pakko ottaa kuitenkin kaikista muistoksi kuva. Tykkään yleensä aina ottaa kuvan sovittamistani jutuista, että voin sitten jälkäteen miettiä teinkö oikean päätöksen!

DSC_4697 DSC_4700

Lauantaina suunnattiin keskustan parhaille shoppailumestoille. Tein löytöni Monkista, Zarasta, Lindexiltä ja River Islandista. Loput kaikki kuvat on uudehkosta ostoskeskuksesta nimeltä Mood. Tuo vesiautomaattijuttu oli aikas hieno!

DSC_4712 DSC_4713 DSC_4719 DSC_4720 DSC_4721

Kauempana keskustasta mun lempparipaikkoja shoppailulle on Nacka Forum, Skärholmen Centrum ja Kista Galleria. Kävin niissä usein neljä vuotta sitten kun asustelin kesän Tukholmassa, mutta tällä kertaa ja tällä ajalla Outlet ja keskusta saivat riittää. Ja ehkä tässä on tarpeeksi juttua shoppailusta, toisessa postauksessa ei siitä sitten sanaakaan!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :)