20. helmikuuta 2015

Helmihaaveet ja huoli

Heips! Mulla on käynyt nyt hyvin, huonosti ja hyvin huonosti. Hyvin on että olen Kotkassa ja Helsingissä viettämässä aikaa, huonosti on että mun uudesta takista hajosi tasku, ja hyvin huonosti taas se, että siellä taskussa oli mun kännykkä...

Kasasin Polyvoresta yhteen mua kiinnostavia vaatteita!

Kuvankaappaus 2015-2-20 kello 11.53.03

Tässä on juttuja, joihin oon kunnolla iskenyt silmäni. Erityisesti tuo takki! Haluaisin löytää mokkaisen pitkän takin, mielellään trenssin! Sellainen on ehkä tulossakin Bik Bokin Never Denim- mallistoon keväällä, tai ainakin instagramissa näkyi sellasia kuvia.. Ylhäältä asti levenevät farkut kiinnostavat myös. En tiedä kiinnostavatko enää sovittelun jälkeen, mutta se nähdään sitten! Ja kaulaan olisi kiva kietoa kevään tullen söpö silkkihuivi!

Kuvankaappaus 2015-2-20 kello 11.53.33

Ainakin jos leveät farkut osoittautuvat ei-niin-kivoiksi, haluan leveät housut. Ne saisivat olla vaikka vajaamittaiset, tai jotenkin tuntuisi kömpelöltä sellaset ylipitkät lahkeet, mikä tuntuu olevan se toinen vaihtoehto.

Tein vielä bonuskuvan..

Kuvankaappaus 2015-2-20 kello 11.53.54

Mun kännykkä siis putosi taskusta jossain välissä matkalla siskon kotoa parin sadan metrin päähän autolle. Etsin kaikki paikat tarkasti läpi, mutta se raukka ei löytynyt. Nyt ollaan Kotkassa siskon työjuttujen merkeissä ja oon seurannut iCloudin etsi iPhoneni- toiminnon kautta mun kännykän sijaintia. Se on kartan mukaan koko ajan siinä siskon talon kohdilla, joten toivon niin paljon että se onkin pudonnut sinne kämppään!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :)