8. joulukuuta 2014

Synttäripäivä

Tänään tuli taas yksi vuosi lisää ikään ja hiuksiin tuli muutama enemmänkin, ne harmaantui! Ehkä joskus 50 vuoden päästä ihmettelen tätä valintaa ja nauran itelleni.

DSC_2881

Mulla on aina ollut oma väri päässä, en oo ikinä viitsinyt värjätä. Toimin nyt hetken mielijohteesta  ja ostin tosi tehokkaan hopeashampoon. Oon hautonut tukkaa siinä eeehkä vähän pitempään, kuin mitä purkin kyljessä käsketään. Mutta tää on mulle tosi jees! Ei eriväristä juurikasvua ja lopettaessa käytön hiukset haalistuu pikkuhiljaa omaksi!

DSC_2923

Oon lähiaikoina keskittynyt enemmän myös kosmetiikkaan! Löysin mahtavia ihonhoitotuotteita, jotka tulee joululahjaksi ja kerron niistä sitten loppukuussa. Meikeissä mua kiinnostaa eniten huulijutut ja ostettiin kaverin kanssa toisillemme joululahjaksi Cliniquen Chubby Stick-paketit. Ei maltettu odottaa sinne jouluun asti ja otettiin ne heti käyttöön.

DSC_2913 DSC_2902

Kuvien vähän vaaleenpunanen teema jatkuu, kuvasin ihanaa synttärikimppuani jossa on joulupallojakin! Kiitos äiti!

DSC_2920

Loppuun vielä muutama lähikuva eilisen asusta. Loput kuvat eivät onnistuneet sitten ollenkaan, koska en saanut mitään ajoissa aikaiseksi ja tuli jo pimeää. Hups.. Nuo vaatteet tulee kyllä myöhemminkin näkymään!

DSC_2774 DSC_2803 DSC_2793

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :)