31. joulukuuta 2014

Ensimmäisen vuoden viimeinen!

Hihii hyvää uutta vuotta! Meinasin julkaista tänään asukuvat, mutta kun tämä postaus jäi näin myöhäiselle, päätinkin tehdä jotain muuta. Pientä yhteenvetoa vuodesta siis tulossa. Muutamat tärkeät jutut, joita tästä vuodesta tulee mieleen, on blogin perustaminen, Singaporen reissu ja työpaikan vaihtaminen!

DSC_2478 DSC_2803

Talvella päätin aloittaa oman blogin ja keväällä sen tein! Kävin myös ensimmäistä kertaa Oslossa tai koko Norjassa ja aloin odottaa syksyn isoa reissua. Siskon kanssa sovittu "2014 on matkailun vuosi" näytti toteutuvan hyvin!

14837174028_ff25fc2fec_o DSC_3558

Kesällä olin paljon töissä, hengailin mökillä, kokeilin vesihiihtoa huonolla menestyksellä ja vietin kivan juhannuksen Berliinissä!

DSC_0516 DSC_0266 DSC_8786

Syksyllä lomailin, pääsin unelmapaikkaani Singaporeen, näin paikan päällä formulakisat, ihastuin täysin ruskan väreihin ja vaihdoin työpaikkaa päästen avaamaan uutta liikettä!

DSC_3404 DSC_0994

Mulla ei ollut vielä julkaistuna mitään kunnon talvitaustaisia asukuvia, joten nappasin tulevista yhden kuvan tuohon! Mitähän ensi vuonna tapahtuu.. Mutta muutama juttu on varma! Alkuvuodesta, eli huomenna herkuttelen, tapitan innoissani mäkihyppyä (mäkiviikko jee!) ja koitan saada asukuvia. Loppuviikosta menen Helsinkiin ja Tallinnaan alemyynneille! Siihen liittyen voisi miettiä jotain uuden vuoden lupausta, kuten "ostan vain mitä varmasti tarvitsen"... Ensi vuoteen, moikka!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :)