19. marraskuuta 2014

Väriä pimeyteen

DSC_1743

Nyt kun ulkona on niin väritöntä ja pimeää, on ollut kiva nähdä sitä puuttuvaa väriä kotona sisällä. Keskipäivälläkään ei ole kovin kirkasta, paitsi niinä päivinä kun aurinko on pilkahtanut esiin. Vau, sillon on ollut niin nätin näköistä. Joku päivä just ihastelin, kun aurinko paistoi alhaalta tehden hienot varjot ja maassa oli vähän sumua!

DSC_1749 DSC_1725

Uusista ja pirtsakan söpöistä Vallilan mukeista on juotu paaljon kahvia! Mun suosikki on tuo ensimmäinen vasemmalta, jossa on yhdellä puolella perhonen ja toisella leijona.

DSC_1727

Harmaina päivinä myös söpön väriset vaatteet tuo sitä kaivattua väriä! Löysin joku päivä Gina Tricoosta ihanan vaaleanpunaisen karvatakin! Se tulee näkymään sitten pian paremmin asukuvissa!

DSC_1736

Nyt pitäisi varmaan painaa pää tyynyyn ja kerätä energiaa huomiseen koulupäivään ja iik, tenttiin. Iltapäivällä vaihdan maisemaa taas vaatteiden sekaan, kun menen iltavuoroon töihin! Jännään myös saanko huomenna hakea postista paketin H&M:ltä. Toivottavasti saan ja toivottavasti sisältö paljastuu yhtä täydelliseksi kuin toivon. Toiveita toiveita!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :)