25. marraskuuta 2014

Jouluoksat, uudet kengät ja pari kattia

DSC_2062

Ajattelin ottaa pari kuvaa meidän "joulukuusesta" tai paremmin sanottuna oksista. Sain siihen sattumalta malliksi yhden kissan. Kun yritän ottaa Jimistä kuvia, niin ei millään, mutta nyt se tulikin vapaaehtoisena mukaan.

DSC_1965 DSC_1972 DSC_1998

Okei, tiedän tähän vapaaehtoisuuteen syyn.. Ovi tuulikaappiin sattuu olemaan oksien vieressä, ja Jimillä on aina kova hinku pyytää ulos..

DSC_1957 DSC_1959

Noo, seuraavaksi pistin mun uuden kenkäparin kameran eteen. Päätin hommata nahkaiset ja vähän sirommat maiharit tekonahkaisten kavereiksi, ajatuksella että jos niihin ei tulisi niin kauheeta painaumaa tohon jalkapöydän päälle. Kaikkiin tekonahkaisiin sellanen tulee mulla sekunnissa kaasujalkaan!

DSC_2018

Ja eikä aikaakaan kun..

DSC_2024 DSC_2025

Niin, Jojokin halusi valokuviin.. Se ei tosiaan siitä tuulikaapista välitä, mutta on vaan hieman huomionhakuinen kaveri. Ja tykkää katsella itseään peilistä!

DSC_2011

Tällaiset kuvat tänään! Oon miettinyt, että voisin tehdä kissoista ihan kunnon postaukset tänne. Huomenna olisi pitkästä aikaa jo seitsemältä lähtö kouluun, enkä oo näköjään hetkeen huomannut katsoa kelloa.. Pitää ottaa myös kimpsut ja kampsut mukaan, koska jatkan sieltä sitten suoraan Helsinkiin. Jee, en malta odottaa!

DSC_2054 DSC_2037

2 kommenttia :

Kiitos kommentista :)