19. elokuuta 2014

Donitsi!

DSC_5970
Kotiutin muutama viikko sitten Glitteristä kaksi söpöä samettista donitsia. Ihanat! Ysäri mielessäni yhdistin ne mun mom jeanseihin, joista innostuin keväällä alkupään frendejä (miljoonatta kertaa) katsoessani. Harmi kun äiti on heittänyt omat kasarit mom jeansinsa pois, niissä oli henkselitkin! Kuolasin niitä valokuvista, joten voisin ehkä omiinikin henkselit joskus hankkia.
DSC_6139 DSC_6151 DSC_6057 DSC_6036 DSC_6090 DSC_5931
Paita Bik Bok, farkut River Island, kengät New Look

Niin paljon mä noista farkuista tykkään, että sain just toiset samanlaiset eri värissä ja pidemmällä lahkeella. Mukavat ovat jalkaankin, vaikka eivät yhtään joustakaan.

Istun just bussissa matkalla Helsinkiin työjuttujen merkeissä. Ja pääsen viettämään iltaa siskon kanssa! Lähdin matkaan keveällä laukulla, mutta oli siellä Macbookin mentävä kolonen. Oon ihan rakastunut tähän Airiin, niin kevyt ja ohut! Samaten ihastuin Onnibussiin. Meen melkein aina itse autolla Helsinkiin, mutta käy tää matka näinkin datatessa yläkerrassa napit korvilla punasella nahkapenkillä. Nykybussi! Taidan loppumatkaksi laittaa läpän kiinni ja tuijotella ikkunasta ulos niinkun mulla ennen oli tapana.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :)