21. toukokuuta 2014

Neonkeltainen eli limenvihreä

Piristävistä väripilkuista asussa mun mieleen on eniten neonkeltainen. Lähdin jahtaamaan sen värisiä juoksukenkiä arkikäyttöön. Kaikki mitä katsoin oli jotenkin liian ison näkösiä eikä sellaisia helppoja ja somia mulle. Sitten siirryin ajatukseen Vansit. Kokeilin sellaisia, väärän värisiä kylläkin, mutta eivät nekään olleet niin kivat. Sitten näin neonkeltaiset Converset. Luovutin, sovitin ja ostin. Myin alta pois yhdet merkin kengistä, ja niin mulla on edelleen viidet Conssit. Tosin nyt omistan yhdet lyhytvartisetkin. 

Kenkäostoksilla huomasin, että neonkeltaisena pitämäni väri olikin taas limenvihreä. Pyh, mulle se on neonkeltainen! Mulla on joskus tullut isän ja siskon kanssa kinaa yhden vaa'an väristä; mun mielestä se oli selkeä neonkeltainen ja muut sanoi limenvihreäksi. Meidän piti vielä vetää myyjäkin mukaan sanomaan oma mielipiteensä, joka oli sovitteleva; "vihreä, mutta kyllä sen voi neonkeltaisenakin nähdä."

Tässä on kuitenkin keltaisella/vihreällä piristetty perjantainen asu, jolloin vielä pystyin olemaan karvainen nahkatakki päälläni.
Takki ja paita Zara, raitapaita ja koru BikBok
housut River Islandkengät Converse

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :)