13. huhtikuuta 2014

Holmenkollenilla

Käytiin siskon kanssa viime viikonloppuna tutustumassa Osloon. Se oli molempien eka reissu Norjaan ja molemmat tykättiin! Verrattuna Helsinkiin tai mun lemppariin eli Tukholmaan Oslo oli jotenkin maanläheinen kaupunki. Siellä oli tosi kauniit maisemat. Voin vaan kuvitella, millaiset ne on Norjan maaseudulla!

Rakastan mäkihyppyä ja matkaa suunnitellessa tiesin heti, että haluan päästä käymään Holmenkollenilla. Viimisenä päivänä meillä oli siihen aikaa ja sisko suostui käymään siellä pienen taivuttelun jälkeen. Sinne pääsee metrolla, meni muuten korkealle!Holmenkollenilta avautuu upeat näkymät kaupunkiin! Meillä oli niin kiire, ettei ehditty kiivetä hyppyrimäen torniin, mutta tuolla alhaallakin käyminen riitti tällä kertaa. Haluan käydä siellä joskus uudelleen, koska mieleen jäi kutkuttelemaan hiihtomuseon simulaattori ja vaijerilla mäen laskeminen alas.

Laitan vielä pikaisesti napattuja kuvia mun asusta. Loput Oslo-kuvat tulee ensi kerralla. Moikka, tai siis ha det bra!Takki Gina Tricot, paita (näkyypä hyvin!) Pimkie, housut H&Mhuivi Pieces,
reppu New Look, kengät Converse, aurinkolasit Ray-Ban

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :)