30. maaliskuuta 2014

ENSIMMÄINEN

Ciao! Olen 20-vuotias Milla Länsi-Suomesta Porin seudulta. Tutustuin blogeihin noin vuosi sitten ja siitä asti oon miettinyt mitä omassani kirjoittaisin. Nyt päätin vihdoin perustaa tämän. Oon vähän keltanokka näissä, mutta eiköhän tekemällä opi. 

Opiskelen toista vuotta ammattikorkeakoulussa ja käyn myös töissä. Mun postaukset tulee pyörimään varmaan eniten vaatejuttujen parissa, mutta katsotaan mihin suuntaan tää tästä kehittyy. Oon innostunut myös kuvailemaan muutakin ja tykkäänhän mä myös kirjoittaa. Meen ensi viikonloppuna ensimmäistä kertaa Osloon ja siitä varmasti tulee juttua!

Tässä on mun ekat asukuvat. Näitä metsämimmikuvia tulee varmaan useamminkin olemaan, enhän mä missään kaupungin keskustassa kuitenkaan asu!Takki ja housut Zara, paita Gina Tricot, ruutupaita ONLY, kengät Adidas, aurinkolasit Ray-Ban

Tässä asussa yhdistyy mun tämän hetken lempijuttuja. Noi kengät ehti maata pari vuotta jossain vaatehuoneen perimmässä nurkassa ja nyt oon napannut ne takaisin käyttöön. Vaaleisiin housuihin kaipailin jotain uutta ja tein polviin viillot. Tekonahkatakki on varmaan pari vuotta ollut se mun käytetyin takki ja hiljattain ostin nuo aurinkolasit kultasten vastaavien kaveriksi.

Toiseksi viimisessä kuvassa paljastuukin mun eka kuvaaja nimeltään Kauko Laukaisin. Onneksi joku muukin voi välillä olla vapaaehtoisena kuvailemaan. Reilun viikon päästä ollaan menossa mun isän kanssa Nikon Schooliin, että opitaan hyödyntämään paremmin tuon uudehkon kameran kaikkia ominaisuuksia. Tähän asti ollaan selvitty ohjekirjaa tutkimalla ja joku ilta jo unohdettiinkin se yhden sillan kaiteelle. Sieltä me sitten se yöllä haettiin..

Nyt on tää bloggailu sitten aloitettu! Arrivederci :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :)